Setkejme se u stolu!

Bramborové krokety se špenátovým salátem

Porce pro:
3 osob
Doba přípravy:
20 minut

Podrobné informace o receptu

Složení
1 balení Aviko Bramborových kroket Noisettes
300 g čerstvého špenátu, 100 g žampionů, 2 šalotky nebo 1 cibule
2 lžičky nasekaných mandlí
6 plátků slaniny
1 lžička hořčice, 1 lžička medu nebo cukru, 1 lžička vinného octa, citron
Postup přípravy:

Připravte Aviko Noisettes podle instrukcí na obalu.

Propláchněte špenát a zbavte jej stonků. Natrhejte jej na kousky. Nakrájejte omyté a oloupané žampiony na hrubší plátky. Očistěte a nadrobno nakrájejte šalotku či cibuli. Slaninu nakrájejte na kousky, osmažte na pánvi a smíchejte se špenátem, mandlemi, žampiony, cibulí a slaninou v salátové míse. Zálivku připravte v misce zvlášť: smíchejte hořčici s medem, octem a polovinou citronové šťávy. Přelijte salát zálivkou. Nakrájejte zbylé citrony a ozdobte jimi salát. Servírujte se smaženými kroketami Noisettes.

Mamma Mia! Maminčiny hranolky!

Přirozená chuť! Se slupkou! Jako typický „domácí“ výrobek. To jsou Maminčiny hranolky – nový výrobek od společnosti Aviko. Klikněte a získejte více informací!

Co je nového?

50 let trvání společnosti Aviko!

Rok 2012 byl výročím neskutečných 50 let našeho podnikání, opravdovým milníkem půlstoletí inovací a snah. Společnost se od roku 1962 rozvinula z malého družstva s 32 zemědělci na evropskou špičku a stala se jedním ze čtyř největších zpracovatelů brambor na světě.