AVIKO Grip ’n Dip s bryndzou, rozmarýnem, chilli, citronem a česnekem
2-4
20
Popis výrobku
AVIKO Grip ’n Dip
INGREDIENCE:
200 g Grip’n dip
Omáčka:
300 g brynzy
150 ml smetany 18%
2 g čerstvého, jemně nasekaného rozmarýnu
1 čerstvé červené chilli
kůra z 1/2 citronu
3 stroužky jemně nasekaného česneku
Recept
POSTUP PŘÍPRAVY:
Na mírném ohni rozehřejte 2 lžíce oleje, přidejte rozmarýn, jemně nasekané chilli a smažte 30 sekund, přidejte česnek a citronovou kůru, smažte dalších 30 sekund, poté přidejte smetanu a vařte na mírném ohni 5 minut. Přidejte bryndzu, míchejte a rozmixujte všechny ingredience mixérem, dokud nezískáte krémovou omáčku.
Podávejte Grip’n dip s cca. 100-150 g omáčky.