AVIKO Grip ’n Dip s bryndzou, rozmarýnem, chilli, citronem a česnekem

AVIKO Grip ’n Dip s bryndzou, rozmarýnem, chilli, citronem a česnekem

Porce pro 2-4
Doba přípravy 20
Fritéza
Trouba na pečení
Airfryer
Bez lepku
Vegetariánské

Hlavní požadovaná složka

Popis výrobku

AVIKO Grip ’n Dip

INGREDIENCE:
200 g Grip’n dip 

Omáčka:
300 g brynzy
150 ml smetany 18%
2 g čerstvého, jemně nasekaného rozmarýnu
1 čerstvé červené chilli 
kůra z 1/2 citronu
3 stroužky jemně nasekaného česneku

POSTUP PŘÍPRAVY:

Na mírném ohni rozehřejte 2 lžíce oleje, přidejte rozmarýn, jemně nasekané chilli a smažte 30 sekund, přidejte česnek a citronovou kůru, smažte dalších 30 sekund, poté přidejte smetanu a vařte na mírném ohni 5 minut. Přidejte bryndzu, míchejte a rozmixujte všechny ingredience mixérem, dokud nezískáte krémovou omáčku.

Podávejte Grip’n dip s cca. 100-150 g  omáčky.

Produktové tipy