AVIKO Grip ’n Dip  s pórkovou omáčkou a uzenou paprikou

AVIKO Grip ’n Dip s pórkovou omáčkou a uzenou paprikou

Porce pro 2-4
Doba přípravy 20-25
Fritéza
Trouba na pečení
Airfryer
Pánev
Veganské
Bez lepku
Vegetariánské

Hlavní požadovaná složka

Popis výrobku

AVIKO Grip ’n Dip 

INGREDIENCE:

200 g Grip’n dip 

500 g jemně nakrájeného póru (jak bílá, tak i zelená část)
300-400 ml zeleninového vývaru
100 ml veganského krému
1/2 lžičky uzené papriky
sůl, pepř

 

Na pánvi rozehřejte 3 lžíce oleje na mírném ohni, přidejte pórek a smažte, dokud nezměkne a nezmění barvu (5-6 minut). Přidejte zeleninový vývar a vařte na mírném ohni, abyste se odpařila 1/2 tekutiny, přidejte veganský krém, vařte 5 minut, přidejte koření a vložte do mixéru, mixujte do krémové omáčky.

Podávejte Grip’n dip s cca. 100-150 g  omáčky.

Produktové tipy