AVIKO Grip ’n Dip s pórkovou omáčkou a uzenou paprikou
2-4
20-25
Popis výrobku
AVIKO Grip ’n Dip
INGREDIENCE:
200 g Grip’n dip
500 g jemně nakrájeného póru (jak bílá, tak i zelená část)
300-400 ml zeleninového vývaru
100 ml veganského krému
1/2 lžičky uzené papriky
sůl, pepř
Recept
Na pánvi rozehřejte 3 lžíce oleje na mírném ohni, přidejte pórek a smažte, dokud nezměkne a nezmění barvu (5-6 minut). Přidejte zeleninový vývar a vařte na mírném ohni, abyste se odpařila 1/2 tekutiny, přidejte veganský krém, vařte 5 minut, přidejte koření a vložte do mixéru, mixujte do krémové omáčky.
Podávejte Grip’n dip s cca. 100-150 g omáčky.