Bramborové krokety se špenátovým salátem

Bramborové krokety se špenátovým salátem

Porce pro 3
Doba přípravy 20
Fritéza
Trouba na pečení
Pánev
Bez lepku

Hlavní požadovaná složka

Popis výrobku

balení bramborových kroket Aviko NOISETTES
300 g čerstvého špenátu
100 g žampionů
2 šalotky nebo 1 cibule
2 lžíce nasekaných mandlí
6 plátků slaniny
1 lžička hořčice
1 lžíce medu nebo cukru
1 lžíce vinného octa
citron

1. Bramborové krokety připravíme dle návodu na obalu.
2. Špenát umyjeme a odkapeme. Natrháme na kousky.
3. Omyté a oloupané žampiony nakrájíme na silnější plátky.
4. Šalotku nebo cibuli nakrájíme na drobné kostičky.
5. Slaninu nakrájíme na plátky a orestujeme na suché pánvi.
6. V salátové míse smícháme špenát, mandle, žampiony, cibuli a slaninu.
7. Zálivku připravte v misce zvlášť: 
smíchejte hořčici s medem, octem a polovinou citronové šťávy.
8. Salát polejeme dresinkem a zamícháme.
9. Zbylé citrony nakrájíme na plátky a ozdobíme nimi jídlo.
10. Servírujeme s bramborovými kroketami.

Ostatní inspirace

Produktové tipy