![](https://aviko.cz/system/cache/img/8a-cz-www-201lklud6i80.png)
![Hovězí fajitas s cibulí, paprikou, zakysanou smetanou a hranolkami Skinny Fries](https://aviko.cz/system/cache/img/przekaski-sc-julienne-fajitas-z-miesem-wolowym-cebula-i-papryka-i-kwasna-smietana-1640x770-4hdvkhma4d80.jpg)
Hovězí fajitas s cibulí, paprikou, zakysanou smetanou a hranolkami Skinny Fries
![Porce pro Porce pro](https://aviko.cz/system/themes/aviko/img/icons/porcje.png)
![Doba přípravy Doba přípravy](https://aviko.cz/system/themes/aviko/img/icons/czas.png)
![Fritéza Fritéza](https://aviko.cz/system/themes/aviko/img/icons/frytownica.png)
![Trouba na pečení Trouba na pečení](https://aviko.cz/system/themes/aviko/img/icons/piekarnik.png)
1 balení hranolek Aviko Skinny Fries
700 g hovězího masa
1 žlutá paprika
1 červená paprika
1 zelená paprika
1 cibule
extra panenský olivový olej
sůl a pepř
1 citron
1 lžička prášku ze sladké papriky
1 chilli koření v prášku
na drobno nakrájená petrželka
římský kmín
1 sklenice piva
8 tortila placek
zakysaná smetana
1. Maso nakrájíme na tenké nudličky a dáme do mísy.
2. Ve zvlaštní míse připravíme marinádu. Smícháme citronovou šťávu a kůru, pivo, římský kmín, chilli koření, sladkou papriku, sůl a kapku olivového oleje. Důkladně promícháme a následně zalijeme maso marinádou. Maso přikryjeme alobalem a vložíme do lednice na cca 2 hodiny.
3. Papriky umyjeme a nakrájíme na nudličky. Cibuli nakrájíme na kroužky.
4. Na pánvi zahřejeme pár kapek olivového oleje a smažíme na ní cibuli a papriku do změknutí. Během smažení mícháme. Přidáme maso a restujeme na mírném ohni několik minut. Dochutíme solí.
5. Hranolky Super Crunch Julienne připravíme dle návodu na obalu.
6. Servírujeme způsobem DIY neboli "Udělej si sám" :) tedy zvlášť mísu s náplní, tortilla placky, mističku se smetanou a talíř s hranolkami.
Tip:
Tortilla placky můžete nejdřív jemně pokapat vodou a zahřát v troubě. Nezapomeňte na ubrousky a sůl ke hranolkám :)