Hovězí fajitas s cibulí, paprikou, zakysanou smetanou a hranolkami Skinny Fries

Hovězí fajitas s cibulí, paprikou, zakysanou smetanou a hranolkami Skinny Fries

Porce pro 2-4
Doba přípravy 15-25
Fritéza
Trouba na pečení

Hlavní požadovaná složka

Popis výrobku

1 balení hranolek Aviko Skinny Fries
700 g hovězího masa
1 žlutá paprika
1 červená paprika
1 zelená paprika
1 cibule
extra panenský olivový olej
sůl a pepř
1 citron
1 lžička prášku ze sladké papriky
1 chilli koření v prášku
na drobno nakrájená petrželka
římský kmín
1 sklenice piva
8 tortila placek
zakysaná smetana

1. Maso nakrájíme na tenké nudličky a dáme do mísy.
2. Ve zvlaštní míse připravíme marinádu. Smícháme citronovou šťávu a kůru, pivo, římský kmín, chilli koření, sladkou papriku, sůl a kapku olivového oleje. Důkladně promícháme a následně zalijeme maso marinádou. Maso přikryjeme alobalem a vložíme do lednice na cca 2 hodiny.
3. Papriky umyjeme a nakrájíme na nudličky. Cibuli nakrájíme na kroužky.
4. Na pánvi zahřejeme pár kapek olivového oleje a smažíme na ní cibuli a papriku do změknutí. Během smažení mícháme. Přidáme maso a restujeme na mírném ohni několik minut. Dochutíme solí.
5. Hranolky Super Crunch Julienne připravíme dle návodu na obalu.
6. Servírujeme způsobem DIY neboli "Udělej si sám" :) tedy zvlášť mísu s náplní, tortilla placky, mističku se smetanou a talíř s hranolkami.

Tip:
Tortilla placky můžete nejdřív jemně pokapat vodou a zahřát v troubě.  Nezapomeňte na ubrousky a sůl ke hranolkám :)

Ostatní inspirace

Produktové tipy