Onion Rings s harissa-majo

Onion Rings s harissa-majo

Porce pro 2-4
Doba přípravy 20-30
Fritéza
Trouba na pečení

Hlavní požadovaná složka

Popis výrobku

Aviko ONION RINGS 450 g
10-12 kusů čerstvých nebo sušených chilli papriček
případně 1 syrová nebo pečená čerstvá červená paprika
3 stroužky česneku
1 lžička soli
2 lžičky mletého římského kmínu
2 lžičky mletého koriandru
4 lžíce olivového oleje
4 lžíce majonézy
1 svazek pažitky a koriandru

1. Troubu předehřejte na 220 stupňů. Onion Rings položte na pečicí papír a pečte asi 20 minut.
2. Mezitím si připravte harissu. Chilli papričky (čerstvé nebo sušené) namočte na 30 minut do horké vody. Po uplynutí této doby je očistěte od stonků a semínek. Česnek oloupte a rozmixujte s kořením a solí v mixéru. Vložte do sklenice a zalijte olivovým olejem.
3. Smíchejte harissu s majonézou na krémovou omáčku. V závislosti na stupni pikantnosti, kterou máte rádi, můžete přidat 1-2 lžíce harissy. Cibulové kroužky podávejte ihned po upečení spolu s omáčkou, s jemným popraškem nakrájené pažitky a koriandru.

Ostatní inspirace

Produktové tipy