Pečená hovězí svíčková s Pom'Duchesse a zelenými fazolkami

Pečená hovězí svíčková s Pom'Duchesse a zelenými fazolkami

Porce pro 4
Doba přípravy 50
Fritéza
Trouba na pečení

Hlavní požadovaná složka

Popis výrobku

bramborové pusinky Aviko POM'DUCHESSE
340 g hovězí svíčkové
10 ml koření na steaky
10 ml Worcestrové omáčky
15 ml rostlinného nebo olivového oleje
1 středně velká cibule, nakrájená na hrubé plátky
125 g zelených fazolek
2 ml nasekaného nebo mačkaného česneku
1/4 lžíce paprikového prášku
sůl a čerstvě mletý černý pepř
45 ml extra panenského olivového oleje
1/2 sklenice piva

1. Bramborové pusinky Aviko Pom’Duchesse připravíme dle návodu na obalu.
2. Troubu předehřejeme na 170 °C.
3. Zeleninu uložíme na plech a vložíme do trouby nebo uvaříme ve vodě.
4. Maso natřeme směsí koření a olivovým olejem. Potom pořádně osmažíme z každé strany.
5. Svíčkovou pečeme v pekáči bez pokličky asi 20-25 minut za každých 450 g váhy masa nebo tak dlouho, až teplota masa dosáhne 60 °C. Potom pekáč přikryjeme alobalem a necháme maso "odpočinout" asi 5 minut.
6. Maso nakrájíme na plátky a podáváme.

Tip:
Bramborové pusinky položte na plátky masa nebo vedle nich.

Ostatní inspirace

Produktové tipy