![](https://aviko.cz/system/cache/img/3a-cz-www-3ctkehg1mt6g.png)
![Pečená hovězí svíčková s Pom'Duchesse a zelenými fazolkami](https://aviko.cz/system/cache/img/1640x7760pom-duchesse-5829paepmjr0.jpg)
Pečená hovězí svíčková s Pom'Duchesse a zelenými fazolkami
![Porce pro Porce pro](https://aviko.cz/system/themes/aviko/img/icons/porcje.png)
![Doba přípravy Doba přípravy](https://aviko.cz/system/themes/aviko/img/icons/czas.png)
![Fritéza Fritéza](https://aviko.cz/system/themes/aviko/img/icons/frytownica.png)
![Trouba na pečení Trouba na pečení](https://aviko.cz/system/themes/aviko/img/icons/piekarnik.png)
bramborové pusinky Aviko POM'DUCHESSE
340 g hovězí svíčkové
10 ml koření na steaky
10 ml Worcestrové omáčky
15 ml rostlinného nebo olivového oleje
1 středně velká cibule, nakrájená na hrubé plátky
125 g zelených fazolek
2 ml nasekaného nebo mačkaného česneku
1/4 lžíce paprikového prášku
sůl a čerstvě mletý černý pepř
45 ml extra panenského olivového oleje
1/2 sklenice piva
1. Bramborové pusinky Aviko Pom’Duchesse připravíme dle návodu na obalu.
2. Troubu předehřejeme na 170 °C.
3. Zeleninu uložíme na plech a vložíme do trouby nebo uvaříme ve vodě.
4. Maso natřeme směsí koření a olivovým olejem. Potom pořádně osmažíme z každé strany.
5. Svíčkovou pečeme v pekáči bez pokličky asi 20-25 minut za každých 450 g váhy masa nebo tak dlouho, až teplota masa dosáhne 60 °C. Potom pekáč přikryjeme alobalem a necháme maso "odpočinout" asi 5 minut.
6. Maso nakrájíme na plátky a podáváme.
Tip:
Bramborové pusinky položte na plátky masa nebo vedle nich.