Salát s Pom' Noisettes, čočkou a citronovým vinaigrettem

Salát s Pom' Noisettes, čočkou a citronovým vinaigrettem

Porce pro 2-4
Doba přípravy 25-30
Fritéza
Trouba na pečení
Airfryer
Veganské
Vegetariánské

Hlavní požadovaná složka

Popis výrobku

Aviko POM’ NOISETTES 600 g
1 červená cibule
1 sklenice vařené červené čočky
1 svazek petrželky
1 granátové jablko
⅓ sklenice olivového oleje
sůl na dochucení
½ lžičky hořčice
šťáva z ½  - 1 citronu
kůra z ½ citronu
1 lžička medu

1. Troubu předehřejte na 220 stupňů. Pom' Noisettes dejte na plech vyložený papírem na pečení a pečte cca 20 minut.
2. Mezitím oloupejte granátové jablko, nasekejte petrželku a červenou cibuli nakrájejte na tenká pírka. Připravte dresink: olivový olej smíchejte s citronovou šťávou, hořčicí, citronovou kůrou a medem. Vše dochuťte solí.
3. Upečené pom'noisettes smíchejte s čočkou, cibulovými pírky, semínky granátového jablka a nasekanou petrželkou. Vše smíchejte s dresinkem. Podávejte ihned.

Ostatní inspirace

Produktové tipy