Bramborové tvářičky s domácím kečupem
2 balení bramborových tvářiček Aviko LACHEBEKJES
Kečup:
500 g pasírovaných rajčat
2 červené cibule
½ neoloupaného jablka
½ sklenice jablečného octa
1 lžíce hnědého cukru
muškátový oříšek, čerstvý zázvor, sladká paprika
omáčka Worcester
olivový olej
Tvářičky připravíme dle návodu na obalu.
Domácí kečup:
1. Cibuli nakrájíme na drobné kostičky, orestujeme na větší pánvi, přidáme tři lžíce olivového oleje.
2. Přidáme drobně nakrájené jablko a vaříme cca 3-4 minuty. Přidáme jablečný ocet, nastrouhaný zázvor (dle přání), muškátový oříšek, sladkou papriku, pár kapek omáčky Worcester a špetku soli.
3. Dobře zamícháme a vaříme cca 1 hodinu.
4. Sejmeme pánev z ohně, kečup zmixujeme a přecedíme přes sítko, aby vzniknul hladký krém.
5. Servírujeme s bramborovými tvářičkami.