Bramborové tvářičky s domácím kečupem

Bramborové tvářičky s domácím kečupem

Porce pro 4
Doba přípravy 60
Trouba na pečení

Hlavní požadovaná složka

Popis výrobku

2 balení bramborových tvářiček Aviko LACHEBEKJES

Kečup:
500 g pasírovaných rajčat
2 červené cibule
½ neoloupaného jablka
½ sklenice jablečného octa
1 lžíce hnědého cukru
muškátový oříšek, čerstvý zázvor, sladká paprika
omáčka Worcester
olivový olej

Tvářičky připravíme dle návodu na obalu.

Domácí kečup:
1. Cibuli nakrájíme na drobné kostičky, orestujeme na větší pánvi, přidáme tři lžíce olivového oleje.
2. Přidáme drobně nakrájené jablko a vaříme cca 3-4 minuty. Přidáme jablečný ocet, nastrouhaný zázvor (dle přání), muškátový oříšek, sladkou papriku, pár kapek omáčky Worcester a špetku soli.
3. Dobře zamícháme a vaříme cca 1 hodinu.
4. Sejmeme pánev z ohně, kečup zmixujeme a přecedíme přes sítko, aby vzniknul hladký krém.
5. Servírujeme s bramborovými tvářičkami.

Ostatní inspirace

Produktové tipy