![](https://aviko.cz/system/cache/img/7a-cz-www-5jen50oteoh0.png)
![Treska s bylinkami, máslem a citronovou kůrou, podávaná s Pati Parts](https://aviko.cz/system/cache/img/dorsz-w-bukiecie-ziol-z-maslem-i-skorka-z-cytryny-podawany-z-pati-parts-7lkuoqctkp40.jpg)
Treska s bylinkami, máslem a citronovou kůrou, podávaná s Pati Parts
![Porce pro Porce pro](https://aviko.cz/system/themes/aviko/img/icons/porcje.png)
![Doba přípravy Doba přípravy](https://aviko.cz/system/themes/aviko/img/icons/czas.png)
![Fritéza Fritéza](https://aviko.cz/system/themes/aviko/img/icons/frytownica.png)
![Trouba na pečení Trouba na pečení](https://aviko.cz/system/themes/aviko/img/icons/piekarnik.png)
![Pánev Pánev](https://aviko.cz/system/themes/aviko/img/icons/patelnia.png)
![Veganské Veganské](https://aviko.cz/system/themes/aviko/img/icons/weganskie.png)
![Vegetariánské Vegetariánské](https://aviko.cz/system/themes/aviko/img/icons/wegetarianskie.png)
Aviko PATI PARTS 600 g
600 g filé z tresky
kůra z ½ citronu
3 větvičky tymiánu (nebo suché koření)
3 větvičky máty (nebo suché koření)
extra panenský olivový olej
sůl a pepř
2 celé hlavy česneku
pár citronů
1. Pati Parts připravíme podle pokynů na obalu.
2. Česnek a citronové hlavy nakrájíme na poloviny a orestujeme na pánvi na olivovém oleji.
3. Tresku filetujeme, případně - je-li to nutné - použijeme kuchyňskou pinzetu k odstranění kostí.
4. Filety položíme na olejem natřený plech vyložený papírem na pečení. Dochutíme je pepřem, solí, nasekanými bylinkami a nastrouhanou citronovou kůrou. Na každé filé dáme trochu másla.
5. Tresku pečeme v troubě předehřáté na 180 ° C po dobu 10 minut. Před podáním dochutíme čerstvým tymiánem.
Na hluboký talíř položíme část Pati Parts, filé z tresky s dresinkem/oblohou a pečeným česnekem a citronem. Dochutíme solí a pepřem. Rybu můžeme pokropit trochou olivového oleje.
Tip:
K tomuto jídlu se budou hodit i jiné brambory z naší nabídky - Parti Parts Tex Mex a Pati Parts Garlic.